Rida häst, rida dromedar, åka landrover, vandra. Marockoresan.se skräddarsyr din upplevelseresa precis som du vill ha den. Fotot i Essaouira.
Rida häst, rida dromedar, åka landrover, vandra. Marockoresan.se skräddarsyr din upplevelseresa precis som du vill ha den. Fotot i Essaouira.

Marockoresan skräddarsyr din unika Marockoresa.

loading...

Reser du med en kompis, din familj eller i en mindre grupp? Vill ni uppleva allt - eller bara lata er? Se på sevärdheter eller möta människor? Bo på lyxhotell eller hemma hos en familj? Mitt i medinan eller i Sahara? Marockoresan skräddarsyr alla typer av Marocko-arrangemang:

Marockoresan kan ordna att så du får bo i en marockansk familj. Marockoresan kan ordna att så du får bo i en marockansk familj.
  • En dagstur till Atlasbergen?
  • Några dagars ökentur till Saharas sanddyner? 
  • En landrovertur över Atlasbergen, med vandringar i ravinerna?
  • En rejäl vandringstur i Anti-Atlas med boende på enkla "gites", övernattningsställen.
  • Boende hemma hos berberfamilj? 
  • Några dagars avkoppling vid kusten i Essaouira?

Vi har kontakterna som gör din Marockoresa precis till den upplevelse du vill ha!

Marockoresan bokar en riad som passar dig.

Hotell Atlas Toubkal i Atlasbergen är ett av Marockoresans favoriter. Hotell Atlas Toubkal i Atlasbergen är ett av Marockoresans favoriter.

Vi bokar hotell eller riad i Marrakech, Essaouira - eller på din roadtrip.
Det är en konst att hitta en riad som passar dina behov och plånbok. Bara i Marrakech finns det nästan 1.000 officiella eller inofficiella riader att välja mellan.
Marockoresan har gått runt i gränderna och letat fram ett antal riader som inte ligger för långt bort, utan för många läskiga ödsliga dead-end-gränder. Vi har besökt nästan 100 för att uppleva känsla och service, om den är lätt att hitta till och att den inte ligger i "fel kvarter". 
Vi strävar efter att det inte ska kosta mer att anlita oss än om du gör sin bokning själv på en bokningssajt! När du bokar en resa med oss får du också en mängd res- och lästips som underlättar såväl planerande, packande och själva vistelsen. I Essaouira får du också en mängd tips på aktiviteter och restauranter. I Marrakech får du restauranttips.
Eftersom vi är en mycket liten och personlig researrangör med små marginaler, har vi ingen möjlighet att agera turistbyrå och tipsare till alla som ska åka till Marocko och som föredrar att boka själv på internet.  
På bilden syns Kasbah du Toubkal i Imlil, ett hotell med en historia. Det finns många fler. Låt oss hjälpa dig!

Upplev Marocko inifrån och möt människor. Med engelsktalande guide som dörröppnare.

Marockoresans Khalid är en riktig GUIDE, som ser till att vi får möta människor, istället för att gå in i butiker och håva in kommission. Se Marocko på riktigt! Marockoresans Khalid är en riktig GUIDE, som ser till att vi får möta människor, istället för att gå in i butiker och håva in kommission. Se Marocko på riktigt!

Att ha en egen guide gör resan oöverträffad. Han fungerar som tolk (pratar alltid marockanska, berbiska, franska, och engelska - minst!) och dörröppnare och är snarare kompis än guide.  
Framför allt är det våra uppskattade guider som gör att du upplever Marocko inifrån.
Just i Marocko är det vanligt att guider baserar sin verksamhet på kommission från olika näringsidkare. Därför känns det extra bra att arbeta med guider som är engagerade i att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse genom att träffa människor, istället för att beskåda monument eller släpas runt i olika butiker. 
 

Kontakta oss.

Marockoresan
Klargöra,
Annika Thunström AB
Telefon: +46 702-46 28 03
Marocko: +21 606 277 820
mejla till Marockoresan

Marockoresan skräddarsyr alla typer av arrangemang i Marocko. En Sahara-tur är en oförglömlig upplevelse.
Marockoresan skräddarsyr alla typer av arrangemang i Marocko. En Sahara-tur är en oförglömlig upplevelse.