Rida häst, rida dromedar, åka landrover, vandra. Marockoresan.se skräddarsyr din upplevelseresa som du vill ha den. Foto från Essaouira.
Rida häst, rida dromedar, åka landrover, vandra. Marockoresan.se skräddarsyr din upplevelseresa som du vill ha den. Foto från Essaouira.

Marockoresan fixar din unika skräddarsydda resa till Marocko. Utifrån dina val.

Reser du med en kompis, din familj eller i en mindre grupp? Vill du uppleva allt - eller bara lata dig? Se på sevärdheter eller möta människor? Bo på lyxhotell eller hemma hos en familj? Mitt i medinan eller i Sahara? Marockoresan fixar alla typer av Marocko-arrangemang, precis som du vill ha den! Läs nedan under kontakta oss vad vi behöver veta för att kunna fixa den perfekta resan till er.

loading...

Marockoresan bokar en riad som passar dig.

Vi bokar hotell eller riad i Marrakech, Essaouira - eller på din roadtrip.
Det är en konst att hitta en riad som passar dina behov och plånbok. Bara i Marrakech finns det nästan 2.000 officiella eller inofficiella riader att välja mellan.
Marockoresan har gått runt i gränderna och letat fram ett antal riader som inte ligger för långt bort, utan för många läskiga ödsliga dead-end-gränder. Vi har besökt nästan 100 för att uppleva känsla och service, om den är lätt att hitta till och att den inte ligger i "fel kvarter". 
Vi strävar efter att det inte ska kosta mer att anlita oss än om du gör sin bokning själv på en bokningssajt! När du bokar en resa med oss får du också en mängd res- och lästips som underlättar såväl planerande, packande och själva vistelsen. I Essaouira får du också en mängd tips på aktiviteter och restauranter. I Marrakech får du restauranttips.
Eftersom vi är en mycket liten och personlig researrangör med små marginaler, har vi ingen möjlighet att agera turistbyrå och tipsare till alla som ska åka till Marocko och som föredrar att boka själv på internet.  

Marockoresan kan ordna att så du kan bo i en  familj för att uppleva  Marocko på riktigt!
Marockoresan kan ordna att så du kan bo i en familj för att uppleva Marocko på riktigt!

Upplev Marocko inifrån och möt människor. Med engelsktalande guide som dörröppnare.

Marockoresans guider ser till att vi får möta människor, istället för att gå in i butiker. Marockoresans guider ser till att vi får möta människor, istället för att gå in i butiker.

Att ha en egen privat guide gör resan oöverträffad. Han fungerar som tolk, pratar alltid minst darija (marockanska), berbiska, franska och engelska, och är dörröppnare och kompis snarare än guide.  
Det är våra uppskattade guider som gör att du upplever Marocko inifrån.

I Marocko är det vanligt att guider baserar sin verksamhet på kommission från olika näringsidkare. Därför känns det extra bra att arbeta med guider som är engagerade i att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse genom att träffa människor, istället för att beskåda monument eller släpas runt i olika butiker. 

Innan du kontaktar oss:

I ditt mejl när du kontaktar Marockoresn - pls notera:
- hur många ni är som reser
- vilka datum och gärna flygtider när ni ska resa
- vad ni är intresserade av 
- ungefärlig budget för resan
- vad som är viktigt med hotellet (ljust, bra läge, pris, stora rum, orientalisk stil, nära shoppingstråk, hellre i bostadskvarter, pool etc)
- vad ni tycker om/inte tycker om att göra på resan
- vad ni vill uppleva
- övriga krav och önskemål
Marockoresan tar en avgift på 400 sek för att ta fram ett förslag - en kostnad som dras av när ni bokar. Detta för att det är ett mycket tidskrävande arbete att hitta rätt bland Marrakech nästan 2000 riader. 

Marockoresan
Klargöra,
Annika Thunström AB
Telefon: +46 702-46 28 03
Marocko: +212 700 325 486
mejla till Marockoresan

Marockoresan skräddarsyr alla typer av arrangemang i Marocko. En Sahara-tur är en oförglömlig upplevelse.
Marockoresan skräddarsyr alla typer av arrangemang i Marocko. En Sahara-tur är en oförglömlig upplevelse.
Vi har kontakterna som gör din Marockoresa precis till den upplevelse du vill ha!
  • En dagstur till Atlasbergen?
  • Några dagars ökentur till Saharas sanddyner? 
  • En landrovertur över Atlasbergen, med vandringar i ravinerna?
  • En vandringstur i Anti-Atlas med boende på enkla"gites".
  • Boende hemma hos berberfamilj? 
  • Några dagars avkoppling vid kusten i Essaouira?
  • En guidad sourcingtur i Marrakech med designexpert?