Annika Thunström på Marockoresan älskar Marocko och vill att även våra gäster ska göra det. 20 års erfarenhet från Ving finns i bagaget.
Annika Thunström på Marockoresan älskar Marocko och vill att även våra gäster ska göra det. 20 års erfarenhet från Ving finns i bagaget.

MAROCKORESAN PAUS PGA HÄLSOPROBLEM

Inga resor finns upplagda för närvarande pga hälsoproblem. Marockoresan har paus just nu och svarar inte på frågor om Marocko. 
Om ni är intresserade att följa med på någon guideleddtur - mejla oss så återkommer vi OM vi lägger upp någon tur framöver.

Annika Thunström på Marockoresan fixar den genuina marockoupplevelsen.

Trots att jag arbetat i Marocko som reseledare, och varit där kanske 30 gånger sedan dess, får jag aldrig nog av landet.
Facebook-uppdateringar med bilder från alla mina marockoresor ledde till förfrågningar från kompisar. Och visst fixade jag gärna resor. Lite strapatsrika, längre turer till de vackraste delarna av landet; upp i och bortom Atlasbergen. Till sanddynerna i Sahara. Genom raviner och oaser. Förbi gamla kasbohr och lerfärgade berberbyar. Till det "Riktiga Marocko" med avslutning i underbara Essaouira vid havet. 
Intresset ökade och allt fler ville få tips och råd inför sin Marockoresa. Till det genuina Marocko.
När jag 2014 körde en äventyrsresa för Tidningen Vi mötte jag guiden Khalid Lamlih, amazigh (berber). Vi jobbade ihop i ett par år, men när han blev korad till världens bästa guide blev uppdragen liten för många för att de skulle räcka till Marockoresan. Sedan flyttade han till Australien.
Samtidigt kändes det viktigt att kunna erbjuda resor som följde alla Marockos lagar och regler, att ha en lokal agent. Så nu samarbetar jag bl a med Lahuicine på Atlas Vertical i genomförandet av våra turer. 
Nu kan vi erbjuda reseupplevelser och Marocko på riktigt!

Kontakta INTE oss.

Klargöra, Annika Thunström AB
org nr 556995-9082
Kontakta per mejl
Ring +46 -702-462803.  
Marockanskt telefonnummer
+212 700 325 486

När du kontaktar oss - pls notera:
- hur många ni är som reser
- vilka datum och gärna flygtider när ni ska resa
- vad ni är intresserade av 
- ungefärlig budget
- vad ni tycker om/inte tycker om
- vad ni vill uppleva
- övriga krav och önskemål
så kan vi mycket lättare ge er det ni vill!

Annika Thunström

Vintern 1979/80 arbetade jag som reseledare för Ving i Marocko. Det blev en kulturchock som gav mersmak. Sedan dess har jag med jämna mellanrum rest i detta fantastiska land, både på egen hand och som reseledare.
 

Förfrågningar från vänner ledde till att jag började arrangera resor till Marocko. När förfrågningarna blev för många tyckte jag att det är dags att söka mig tillbaka till resebranschen för att hjälpa alla er som vill upptäcka Marocko bortom allfarvägarna.

Det blev sammanlagt 20 år på Ving, alltifrån reseledare till produktchef och kommunikationsansvarig. Senare marknads- och försäljningsdirektör på Apolloresor. Och däremellan ansvarig på Stockholms golfklubb.
De senaste fjorton åren har arbetat som kommunikationskonsult i egna företaget Klargöra. Där arbetar jag främst med att utbilda chefer i ledarskap, UGL-kurser och hur man bygger en framgångsrik företagskultur. Detta utifrån min bok "Framgångsresan - Så blev Ving bäst i klassen". 
Under alla år har jag arrangerat vandrings- och golfresor för kompisgänget. En gång reseledare, alltid reseledare:)
Nu är jag tillbaka. De fyra senaste vintrarna har jag tillbringat i min favoritstad Essaouira, som jag nu känner väl.