En dromedarsritt kan göras både i Sahara och på stranden i Essaouira. Upplevelser med marockoresan.se
En dromedarsritt kan göras både i Sahara och på stranden i Essaouira. Upplevelser med marockoresan.se

Marockoresans restips inför din upplevelseresa till Marocko.

Vi vill göra din resa till Marocko till ett minne för livet, där du möte människor istället för monument. Vi vill göra din resa till Marocko till ett minne för livet, där du möte människor istället för monument.

En resa i Marocko är ofta annorlunda en resa till våra vanliga charterresmål. Vi har valt att koncentrera oss på det vackraste tvärsnittet av landet. Från Essaouira i väster, via Marrakech, och över Atlasbergen till ravinerna i Dades och Todra till sanddynerna i Sahara, Merzouga.
Om du vill göra en resa och titta på storstädernas monument finns det andra arrangörer.
En skräddarsydd upplevelseresa med Marockoresan blir ett fantastiskt minne för livet. Ett minne att leva länge på, med stora och oväntade upplevelser man kan tänka tillbaka till, gång på gång.
Vi gör också några gånger per år guidade resor i grupper om max 12 personer. 

Vi anlitar språkkunniga & pålitliga guider som dörröppnare.

Marockoresans pålitliga guider tolkar och öppnar dörrar för möten och minnen för livet. Marockoresans pålitliga guider tolkar och öppnar dörrar för möten och minnen för livet.

I Marocko blir det sällan som man har tänkt sig. Det blir ofta mycket bättre. I alla fall om man är öppen och rätt förberedd, med rätt packning. Och bor på rätt ställe, med rätt guide.
Att åka dit och tro att allt funkar som hemma, där man fixar allt själv, innebär ofta att man snubblar på vägen. Det marockanska samhället är uppbyggt på att man använder mellanhänder och fixare.
Vi på Marockoresan anlitar därför trevliga, språkkunniga och pålitliga guider som vet vad skandinaver vill ha. Att vi hellre dricker te hemma i en berberfamilj än släpas runt i butiker, där de kan håva in provision. Att vi är nyfikna på de sociala villkoren i landet, hur man lever, och gärna vill möta människor hellre än monument.
Guiden ser dessutom att fixa allt under resan, och du kommer att få tillgång till många platser du helt enkelt inte visste fanns. Var tydlig att berätta vad du vill så blir det ännu bättre.

Personligt och prisvärd service.

Många av våra guider är mycket uppskattade av våra resenärer. Många av våra guider är mycket uppskattade av våra resenärer.

Marockoresan är ett mycket litet, personligt företag som älskar Marocko och vill att även våra gäster ska göra det. Vi lägger därför ned mycket tid och omsorg på att skräddarsy så att det blir som du vill ha det. Utan att ta så mycket betalt.  

Det verkar som om vi lyckas, för våra kunder är enligt vår kundenkät supernöjda. En resa till Marocko har i flera fall blivit flera!
För billigt har många sagt..

Vi önskar dig en riktigt härlig upplevelseresa i Marocko med oss! Trevlig resa.
Kontakta oss!

Kontakta oss.

Marockoresan
Klargöra,
Annika Thunström AB
Telefon: +46 702-46 28 03
Marocko: +212 701 09 66 08

Våra restips: