Med marockoresan.se kan du få uppleva en soluppgång i Sahara, sova i tält under stjärnklar himmel och rida dromedar i tystnaden. Marocko  är magiskt!
Med marockoresan.se kan du få uppleva en soluppgång i Sahara, sova i tält under stjärnklar himmel och rida dromedar i tystnaden. Marocko är magiskt!

Följ med på gruppresa eller boka din skräddarsydda resa om du vill du UPPLEVA Marocko!

Spännande klippformationer i Dades, Marocko Spännande klippformationer i Dades, Marocko

Marockoresan hjälper dig att fixa din resa till Marocko, i stort som i smått. Vi  anstränger oss för att ge dig den marockoupplevelse du vill ha. Från start till mål. För att kunna göra det behöver du ge oss så mycket input som möjligt om dina behov och önskemål. 

  • Du åker alltid exklusivt, med ditt eget sällskap - om du inte följer med på våra gruppresor förstås:)
  • Du väljer själv om du vill åka bil/minibuss eller landrover - alltid med chaufför, så du kan koncentrera dig på vyerna.  
  • Vi rekommenderar att ha med en privat guide som fungerar som tolk och dörröppnare. Du får svar på alla dina frågor och kan uppleva landet på djupet. 
loading...

Marockoresan hjälper dig att boka riad eller hotell..

Det är en tidskrävande konst att hitta en riad/hotell som passar just dina behov och plånbok. Det finns mer än 1000 att välja på bara i Marrakech.
Marockoresan har ägnat veckor åt att gå runt i gränderna och besöka riader i Marrakech och Essaouira. Vi vet i vilka stadsdelar man bor bäst och vilka som ligger "för långt bort", har valt bort skumma och läskiga gränder och vet vilka takterrasser som har bäst utsikt.  Vi vet också vilka riader som erbjuder två sängar istället för dubbelsäng, vilka som saknar dörrar till toaletten:)
Vår strävan är att bokningen inte ska bli dyrare än om du gör den själv på någon bokningssajt! 

..privat City Tour i Marrakech eller vandring i Atlasbergen...

Vi kan också arrangera dagsturer, t ex upp till Atlasbergen för en dagsvandring eller en stadsrundtur med privat guide som tar er dit ni vill.
Utanför Essaouira ligger evighetslånga ödestränder och vi vet vilka dagar det är souk, veckomarknad, värda att besöka.
Att ha en egen guide med gör resan överträffad. 

...eller en roadtrip över Atlasbergen till Sahara.

Vill du se mer av sagolikt vackra Marocko?
Ett natt under stjärnorna i öknen, står på de flestas bucket list. Att du på vägen dit kommer att åka igenom sagolikt vackra landskap med några av världens allra häftigaste naturscenerier, blir en bonus. "Grand Canyon, släng dig i väggen", som någon av våra tidigare gäster sa...
Vi fixar din/din familjs/ditt gängs privata road trip över Atlasbergen, in i ravinerna och bort till öknen. En resa ni aldrig kommer att glömma. Sahara ÄR en oförglömlig upplevelse. Inte minst att rida dromedar till campen:)

"Kan själv" fungerar dåligt. Marockoresan anlitar pålitliga privata guider!

Annika Thunström skräddarsyr din Marockoresa Annika Thunström skräddarsyr din Marockoresa

Det marockanska samhället är uppbyggt på att man använder mellanhänder och fixare. Om du anlitar en guide ser han till att fixa allt under resan, och du kommer att få tillgång till många platser du helt enkelt inte gör om du försöker med den svenska devisen "kan själv". Det fungerar helt enkelt inte i Marocko. Många kan därför upplevas ganska påflugna för att "sälja på" er diverse olika tjänster.
Marockoresan strävar efter att sysselsätta så många marockaner som möjligt, genom att anlita dem. Som guider, bärare av min väska, åsneförare, chaufför, vägvisare eller vad det nu är. Det en utmärkt form av U-hjälp - att bidra till försörjningen, genom att ge dricks och ersättning när folk hjälper mig!

Kontakta oss.

loading...

Marockoresan
Klargöra,
Annika Thunström AB
Telefon: +46 702-46 28 03
Marocko: +212 700 325 486
Kontakta oss per mejl

Marockoresan har ställt resegaranti.